در حال بارگزاری

تخم نطفه دار طاووس جاوا

700000 تومان

تخم نطفه دار طاووس سفید

300000 تومان

تخم نطفه دار طاووس شکلاتی

400000 تومان

تخم نطفه دار طاووس ابلق

350000 تومان

تخم نطفه دار طاووس هندی

250000 تومان

تخم نطفه دار طاووس مصری

350000 تومان

 تخم نطفه دار طاووس

طاووس یکی از زیباترین پرندگان زینتی است که از قرن های بسیار دور بر روی کره زمین وجود داشته و منشاء اصلی آنها هندوستان است .طاووس ها دارای ارقام و گونه های مختلفی هستند که هر یک ویژگی های خاص به خود را داشته و متعلق به یک منطقه می باشند. در قدیم به دلیل عدم وجود پرورش های مصنوعی ،تخم نطفه دار و مولد طاووس به صورت عمده وجود نداشت اما با گذشت زمان و تقاضای بالا برای پرورش و نگهداری این پرنده زیبا ،افراد زیادی اقدام به پرورش طاووس با اهداف مختلف از قبیل :

پرورش طاووس با هدف تولید تخم نطفه دار

پرورش طاووس با هدف تولید مولد

پرورش طاووس با هدف تولید جوجه

کرده اند ،به همین دلیل امروزه وجود طاووس در نژاد های مختلف از جمله: طاووس نژاد سفید و طاووس نژاد ابلغ و طاووس نژاد مصری و طاووس نژاد هندی و طاووس نژاد جاوا درباغ پرندگان و باغ های بزرگ اتفاق تعجب آوری نیست . شما نیز می توانید با داشتن اطلاعات کافی و شرایط نگهداری و پرورش طاووس اقدام به اینکار کنید و نه تنها از آن لذت ببرید بلکه به درآمد بالا نیز برسید.

خرید تخم نطفه دار طاووس 

پرورشگاه های زیادی از جمله پرورشگاه رویال طیور در گوشه کنار ایران عزیزمان اقدام به نگهداری و تولید طاووس در نژاد های مختلف هستند و شما می توانید نسب به هدف خود اقدام به خرید تخم نطفه دار طاووس ،جوجه و نیمچه و یا مولد طاووس از این شرکت ها و پرورش دهندگان کنید.

در فارم رویال طیور تمامی تخم های نطفه دار طاووس با تضمین بالای 80 درصد به مشتریان عزیز ارائه می شود و شما می توانید با خیالی آسوده پرنده مورد نظر را انتخاب کرده و یک پرورش دهنده در این مجموعه شوید . جهت خرید تخم نطفه دار طاووس در نژاد های مختلف که با تضمین نیز ارائه میشود با کارشناسان شرکت در ارتباط باشید و از خرید تخم بارور تمامی پرندگان و طیور به درآمد سرشار برسید .

نکات کلیدی یک پرورش ایده آل از طاووس ها

برای اینکه بتوانیم یک پرورش پر سود داشته باشیم باید با تمام نکات شرایط جوجه کشی و پرورش تخم نطفه دار ،جوجه طاووس و مولد آن اشنایی داشته باشیم.توجه داشته باشید عدم وجود آگاهی از این موارد باعث بازماندن شما از توسعه کسب کار و پرورشتان می شود.

همانگونه که گفته شد پرورش طاووس می تواند با اهداف مختلفی صورت بگیرد و این تماما با سلیقه و امکانات شما بستگی دارد،در ادامه شما را با این نوع پرورش ها بیشتراشنا می کنیم تا بتوانید با اطلاعات بیشتر هدف خود را مشخص کرده و کسب و کار خود را شروع کنید.

پرورش طاووس با هدف تولید تخم نطفه دار 

در این نوع پرورش شما نیاز به سرمایه بالا و فضای زیادی دارید ،در ابتدای کار حداقل باید 2 تا 3جفت مولد خریداری کنید ،فضای مورد نیاز برای نگهداری مولد ها در هر جفت 3 تایی که تشکیل شده از یک نر و دو ماده است، 20 تا 30 متر مربع است ،زیرا طاووس ها دارای دم پرهای بلندی هستند و باید فضای کافی برای جابه جای داشته باشند تا پرهای آنها آسیب نبیند.

طاووس های مولد در سن 1 تا دو سالگی بالغ شده و شروع به تخم گذاری می کنند،در هر سال این مولد ها به صورت طبیعی دو مرتبه به تعداد 14 تا 18 عدد تخم می گذارند و اگر بخواهیم تعداد بیشتری تخم نطفه دار برداشت کنیم باید با تغیر نور اقدام به ایجاد فصل مصنوعی کنیم و البته در این شرایط تلقیح مصنوعی یکی از راه های پر هزینه و البته مورد اطمینان در امر پرورش است.

در این نوع پرورش میزان سرمایه و امکانات مورد نیاز بالاتر از دیگر پرورش ها می باشد و نیاز به اطلاعات ،تجربه و آگاهی بیشتری نیز دارد.

پرورش طاووس به منظور تولید مولد 

این روش یکی دیگر از انواع پرورش طاووس است که در ان می توان از دو راه اقدام نمود،تولد مولد با خرید جوجه و یا نیمچه طاووس ،تولید مولد با خرید تخم نطفه دار طاووس ،در هر دو روش شما به مولد های طاووس خواهید رسید اما با صرف هزینه و زمان متفاوت ،برای تولید و پرورش مولد نیاز به خرید جوجه های طاووس دارید که ما پیشنهاد می کنیم جوجه ها را در سنین 3 تا 4 ماه تهیه کنید که ریسک تلف شدن و ایجاد استرس در جوجه کمتر باشد ، نگهداری با رعایت تمام نکات پرورش بعد از دو سال شما به مواد های زیبا و سالم خواهید رسید. در این روش شما باز هم در بحث فضا به محیطی ایمن ،تمیز با مساحت حدود 20 متر برای هر 5 جوجه طاووس تا سن 1 سالگی نیاز دارید.

پرورش طاووس به منظور تولید جوجه 

این نوع پرورش یکی از بهترین ،کم هزینه ترین وپر مخاطب ترین نوع پرورش است ،زیرا شما با هزینه کم و فضای محدود می توانید یک پرورشگاه با درآمد ماهیانه خوب داشته باشید. برای شروع اینکار شما نیاز به یک دستگاه جوجه کشی کوچک تمام اتومات و تعداد تخم نطفه دار طاووس در هر نژادهای مختلف دارید ،باید توجه داشته باشید که تخم های نطفه دار را از پرورشگاه های مطمعن از جمله رویال طیور تهیه کنید که مولدها در آن پرورشگاه ،با رعایت اصول  به صورت استاندارد پرورش داده شده باشند و درصد نطفه زنی در تخم ها نیز بالا باشد. با گذاشتن تخم های نطفه دار طاووس در دستگاه و سپری شدن دوره جوجه کشی شما به جوجه های طاووس دست پیدا می کنید. جوجه های تازه به دنیا آمده باید روز اول را در دستگاه بگذرانند تا زرده تخم را به خوبی جذب کنند در این فاصله جوجه نیاز به غذا نداشته و گذاشتن آب در دسترس پرنده کافی است. بعد از گذشتن یک روز جوجه ها از دستگاه خارج شده و به مکانی گرم در زیر مادر مصنوعی و یا لامپ یو وی قرار میگیرند ،برای غذا بهتر است از دان استاتر جوجه یک روزه استفاده شود و در آب پرنده از قطره ویتامین بی و مولتی ویتامین تزریق کنید تا مقاومت جوجه های طاووس بالا برود.

مراحل جوجه کشی تخم نطفه دار طاووس


همانگونه که در بالا اشاره شد ،برای جوجه کشی تخم نطفه دار طاووس نیاز به تخم های نطفه دار و یک دستگاه جوجه کشی تمام اتومات داریم . جهت خرید تخم نطفه دار طاووس و خرید دستگاه جوجه کشی به سایت رویال طیور مراجعه کنید . قبل از اینکه تخم ها را در دستگاه بگذاریم باید آنها را در دمای مساعدی نگهداری کرد تا از فاسد شدن آنها جلوگیری کنیم ،در این زمان دمای محیط تخم ها باید 16 تا 20 درجه سانتیگراد و رطوبت آن بین 55 تا 70 درصد باشد و هر 5 ساعت یک بار تخم ها چرخانده شوند تا از چسبیدن محتویات تخم به پوسته جلوگیری شود. دوره جوجه کشی تخم نطفه دار طاووس 28 روز است که 25 روز آن به دوره ستر و 3 روز آخر آن به دوره هچر شناخته می شود. در دوره ستری تخم ها ، دمای دستگاه باید بر روی 37.5 درجه و رطوبت آن بر روی 58 تا 64درصد تنظیم شود ،در این زمان دستگاه های اتومات به صورت خودکار در هر2 ساعت تخم ها به صورت 90 درجه می چرخاند . بعد از گذشت 25 روز دیگر نطفه تبدیل به جوجه شده و باید محیط برای بیرون امدن جوجه آماده شود،دمای دستگاه را تا نیم درجه پائین بیاورید و رطوبت را  بر روی 74 درصد تنظیم کنید ،در این مدت چرخش تخم ها متوقف می شود تا جوجه سرجای خود محکم شده و به راحتی پوسته تخم را بشکند. توجه داشته باشید که در روز هفتم جوجه کشی تخم های طاووس را نطفه سنجی کنید و تخم های بدون نطفه را از دستگاه خارج کنید تا مابقی تخم ها بر اثر ایجاد گاز دچار خرابی نشوند. دستگاه جوجه کشی را در مکانی قرار دهید که نور آفتاب و سرما به صورت مستقیم با آن برخورد نکرده و بر روی دما و رطوبت دستگاه تاثیر نگذارد.

مراحل کلی یک دوره جوجه کشی

اگر بخواهیم به صورت کلی یک دوره جوجه کشی را با تمام مراحل آن شرح دهیم باید بگوئیم این دوره تشکیل شده از :

تهیه و تست دستگاه جوجه کشی به مدت 24 ساعت .

تهیه و خرید تخم نطفه دار طاووس درنژاد دلخواه 

آماده کردن محیط برای دستگاه و شروع جوجه کشی 

ضدعفونی کردن تخم های نطفه دار طاووس و دستگاه با استفاده از محلول فرمالین 

روشن کردن و کالیبره کردن دستگاه برای جوجه کشی تخم نطفه دار طاووس 

قرار دادن تخم های نطفه دارطاووس در دستگاه

نطفه سنجی تخم ها در روز هفتم و جدا کردن تخم های نطفه دار از بی نطفه در دستگاه .

انتقال تخم ها در روز 25 از دوره ستری به هچری .

بیرون آمدن جوجه ها دردستگاه طی یک دوره سه روزه .

انتقال جوجه های طاووس یک روزه از دستگاه به محل آماده شده برای پرورش.

 

مطالب مرتبط


حمل حرفه ای

بسته بندی حرفه ای سفارشات با کمترین خسارت

پاسخگوی 24 ساعته

پاسخگوی و مشاوره در حر فه ای

تضمین کامل

تضمین کامل محصولات